Zo hoor je een magnetronsterilisator te gebruiken

magnetronsterilisatorVandaag heb ik weer een interessant onderwerp wat betreft het voeden van jouw baby. Een magnetronsterilisator is tegenwoordig onmisbaar in elk gezin. Wanneer jij jouw kind de fles geeft dan moet dit natuurlijk wel in een schone fles. Door het simpelweg af te wassen krijg je niet altijd alle bacteriën eruit. Vandaar dat je het best zo’n apparaat kunt gebruiken. Met een sterilisator dood je namelijk 99,9% van alle bacteriën. Dit wordt door middel van stoom gedaan zodat er niks gevaarlijks achter blijft voor de baby. Een webshop waar je zo’n magnetronsterilisator kunt kopen heet shopvoorgezondheid.nl. Hier heb je ook verschillende varianten die je kunt kopen, zoals een elektrische sterilisator en speciale sterilisator zakjes voor in de magnetron.

Gebruikswijze magnetron-sterilisator?

shopvoorgezondheid

Omdat jullie nu misschien overwegen om een magnetronsterilisator te kopen zal ik uitleggen hoe het precies werkt. Wanneer je deze stappen gebruikt ben je verzekerd dat alles vlekkeloos verloopt.

  1. Maak de babyflessen schoon
  2. Giet vervolgens water in de magnetronsterilisator
  3. Plaats de babyflessen ondersteboven in het apparaat
  4. Zet de sterilisator in de magnetron en zet het apparaat aan

magnetron sterilisatorZoals je ziet is het gebruik ervan dus helemaal niet moeilijk. Dit is dan ook de reden waarom steeds meer ouders het gebruiken. Voor de prijs hoef je het dan ook niet te laten want bij Shop voor Gezondheid zijn ze dan ook erg goedkoop.