Theaterles in Den Haag

Mijn zoon krijgt al een poosje theaterles Den Haag van Claudia Seevinck. Deze onderneemster geeft op de basisschool muziekles en leert de kinderen op spelende wijze de facetten van de muziek. Doordat zij de lessen zingend geeft verbindt zij muziek met beweging en spel. Ook speelt deze onderneemster verschillende instrumenten en leert de kinderen deze ook te bespelen. Zo bespeelt zij gitaar en blokfluit. Maar niet alleen in klasvorm geeft zij les, maar ook is het mogelijk om privé lessen te volgen. Als jij iemand zoekt die muziektherapie bij kinderen geeft, dan moet je ook bij dit bedrijf zijn.

Een begrip in deze stad

De theaterles in Den Haag van mijn zoon verloopt heel goed en ik moet zeggen dat Claudia Seevinck hem echt veel beter maakt en mijn zoon beleeft het nu ook meer. Nu had ik laatst met een moeder op school over deze onderneemster en die vertelde mij dan ook dat deze onderneemster een echte begrip is in deze stad. Zo heeft zij meer dan duizend kinderen muziekles gegeven en de meeste mensen kennen haar dan ook. Toen wist ik zeker dat ik een goede keus had gemaakt om mijn zoon hier naartoe te brengen.