Rijbewijs halen bij Rijschool Wesseldijk

Verkeersschool

Toen onze zoon zijn rijbewijs wilde halen, kozen wij voor Rijschool Wesseldijk. Samen met hem hebben we alle opties bekeken. Voor ons wat het vooral belangrijk dat het een goed aangeschreven rijschool was met goed geschoolde instructeurs. En hij wilde vooral snel en goedkoop zijn rijbewijs halen. Bij Verkeersschool Wesseldijk hadden we allemaal direct een goed gevoel. Bovendien hadden vrienden goede ervaringen met deze rijschool.

Rijschool Wesseldijk

Een vrijblijvende proefles volgen bij Rijschool Wesseldijk

Je kunt pas goed een inschatting maken of een rijschool bij je past wanneer je daadwerkelijk een les volgt. Daarom kun je bij de meeste rijscholen ook een vrijblijvende proefles volgen. Deze proefles heeft een tweeledig doel. Enerzijds krijg de leerling een goed beeld van de rijschool en de instructeur. En aan de andere kant kan de instructeur een goede inschatting maken van de kennis en kunde van de leerling om zo een advies te geven over het benodigde aantal lessen. Dat vonden wij ook wel een goed idee dus wel hebben zo’n proefles voor hem aangevraagd.

Rijbewijs

Advies over het benodigde aantal lessen

Een proefles duurt 90 minuten en kost 35 euro. Onze zoon vond het erg leuk. Natuurlijk ook wel een beetje spannend, zo voor de eerste keer zelf een auto besturen op de openbare weg. Hij kreeg een goed beeld van de rijles en er was een klik met de instructeur. Voor de financiële kant was het ook prettig om een idee te hebben van het aantal benodigde lessen. Er zijn namelijk verschillende pakketten mogelijk met daarin een bepaald aantal lessen. Dit is extra voordelig maar een goede inschatting maken is lastig.Op basis van het advies van de instructeur konden we een goede keuze maken voor een pakket. Onze zoon heeft inmiddels alweer een tijdje zijn rijbewijs en we zijn nog altijd blij met de keuze voor Rijschool Wesseldijk.