Regenlaarzen kind gezocht

Nu dat de zomer volop in gang is ben ik al aan het zoeken naar kleding voor de nazomer. Hier in Nederland heb je een grote kans dat het morgen weer gaat regenen….

Ik zit er immers niet op te wachten dat mijn kinderen met vieze schoenen thuis komt waardoor ik ben gaan zoeken naar regenlaarzen kind. Vindt het erg belangrijk dat de kinderen goede schoenen dragen zal, ook  wanneer het buiten niet zo lekker weer is en ze toch willen spelen. Door op het internet te zoeken hoopte ik het te vinden zodat ik er niet de deur voor uit hoeft te gaan. Had namelijk nog een hoop te doen thuis…

logo

Online te bestellen

Door te zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van 4activekidz.nl. Hier kan je namelijk van alles vinden voor je kinderen. Van een bikini tot aan regenlaarzen is er te verkrijgen. Voor een vaste lage prijs is het mogelijk om online te bestellen en het vervolgens te laten bezorgen bij je thuis. Perfect dacht ik zo! Doordat ik mijn kinderen zelf de kleur wilde laten kiezen zaten we met ze alle gezellig achter de computer. Uiteindelijk hebben ze beide een stoere kleur gekozen waardoor ik het alleen nog maar hoefde te bestellen! Ik mag nu toch wel zeggen dat ik een regenlaarzen kind heb of twee……

ck15_blauwe_kinder_regenlaarzen_bazil_schuin_voor