Kent u de hartslagknuffel al?

Onze dochter is nu een paar maanden oud en ik kan met zekerheid zeggen dat haar komst het beste is uit mijn hele leven. Ik voel zo veel liefde voor mijn dochter en elke dag met haar is een feestje. Ook heb ik het idee dat mijn man en ik nóg closer zijn geworden sinds haar geboorte. We voelen elkaar beter aan en zijn een heus gezin aan het vormen. Wat wel lastig is is dat onze dochter eigenlijk alleen maar wil slapen als mijn man of ik haar vast heeft. Voor elk slaapje dat ze doet op een dag moet ze eerst in slaap worden gewiegd door mijn man of door mij. Ook ’s nachts is het een hele opgave om onze dochter weer te laten slapen als ze eenmaal wakker is geworden en moest huilen. Ik heb veel vriendinnen om mijn heen die net als ik recentelijk moeder zijn geworden en ik heb het hier dus ook veel met ze over. Mijn vriendinnen hebben minder last van dit probleem als ik. Tuurlijk huilen hun kinderen ook wel eens en willen ze alleen slapen als ze worden vastgehouden door hun ouder, maar dit is niet hetzelfde als bij mij. Een van mijn vriendinnen bracht me echter wel op een goed idee. Zij had gehoord van een hartslagknuffel. Dit is een knuffel die het geluid van een hartslag nadoet. Dit geluid zou er voor moeten zorgen dat de baby of het kindje het idee heeft dat het niet alleen is en dat er een ouder in de buurt is. Op deze manier zou het minder gaan huilen en zelf sneller in slaap vallen. Ik ben gaan kijken op het internet en zag inderdaad dat er een hartslagknuffel bestond. Op de site miico.nl zijn er vele knuffels te vinden. Ik heb er eentje besteld, want het leek mij een goed idee om dit op zijn minst eens een keer te proberen.

hartslagknuffel voor een onrustige baby

De hartslagknuffel was al binnen enkele dagen nadat ik hem besteld had geleverd. Ik vond het erg fijn dat de knuffel zo snel werd geleverd want ik zag er erg naar uit deze uit te proberen. Ons dochtertje moest eerst even wennen aan de knuffel maar ik kan nu al wel zeggen dat ik duidelijk verschil merk. Ik heb het idee dat ze minder onrustig is in de nacht en dat ze daardoor zelfs langere nachten maakt en meer doorslaapt. Ik ben dus erg blij met deze knuffel, die naast het feit dat hij erg praktisch is, er ook nog eens heel lief uit ziet.

Zeker het proberen waard

Als u nou ook een kindje heeft die vaak onrustig is en snel de aanwezigheid van zijn of haar ouders mist dan raad ik u zeker aan om eens op deze site te kijken. Er zijn veel verschillende hartslagknuffels verkrijgbaar en bij ons heeft het zeker geholpen. Kortom;

  • neem een kijkje op de site
  • bekijk de verschillende knuffels
  • bestel de knuffel die u het liefste vind

Ik hoop dat u net zo enthousiast bent over de knuffel als ik!